Us comunico que aquest matí he presentat la meva renúncia com a regidor.
Em substituirà la meva companya Lidón Sobrino; una persona molt preparada i que juntament amb Juan Carlos, formen un tàndem perfecte.

Lidón porta tota aquesta legislatura treballant amb les regidories que jo tenia delegades i és coneixedora de totes les situacions de cadascuna, Personal, Policia i Urbanitzacions.

De totes elles, i les que porta Juan Carlos, seguiré donant suport, ajudant i donant-los consells sota l’experiència que tinc de més de 18 anys en política.

Des dels inicis de Veïns de Borriol, sempre hem treballat de manera independent, sense haver de donar explicacions a ningú, fora de Borriol, un Partit Polític Local que només busca la millora de TOTS els veïns; És per això que no ens va importar pactar amb un partit o amb un altre.

Hem pactat amb qui hem considerat millor en cada moment pel bé de tots; ens han preguntat perquè no hem efectuat acords puntuals, a aquestes persones els diré: ho vam intentar en alguna ocasió, però ens van enganyar; l’única manera de fer alguna cosa no és amb pactes / acords puntuals, és governant i és per això que ho hem fet i ho tornaríem a fer.

En tots i cadascun dels pactes hem tingut llibertat de vot, on tots els partits han hagut de cedir en algunes coses.

Sóc conscient que m’han criticat moltes vegades, però marxo amb el cap ben alt i amb la feina ben feta; quan he dit alguna cosa, l’he mantingut i en alguns temes escabrosos, la resolució de l’assumpte ha estat la que sempre hem dit des d’un inici (depuradora, sanció EPSAR).

Se’m va criticar per defensar les urbanitzacions i nuclis disseminats; els vaig defensar, defenso i defensaré.
Què vol dir que defensem a les urbanitzacions i nuclis disseminats?
Mirin, la gent que viu a les urbanitzacions també són veïns de Borriol i com a tals, hem de donar-los els mateixos serveis que si estiguessin vivint en el nucli urbà.

No vaig a dir el que hem aconseguit o deixat d’aconseguir, el que sí tinc clar que en un breu termini, tindrem totes i cadascuna de les urbanitzacions i nuclis disseminats legals, marquesina del bus a l’Abeller i lluitarem amb el canvi de tipologia de via a la CV-16, ELM i molt mes.

Encara que no estigui en primera línia, ho estaré en segona i amb les mateixes ganes i forces que he tingut fins ara.

Seguiré treballant des del Partit, des de la Federació i d’on calgui o d’on em diguin.

Hem d’aconseguir que Borriol sigui un lloc desitjat per viure i tenir tots, com sempre dic, hem d’aconseguir que tots els que viuen des de les  costes de la Pobla fins Monte Cristina, tinguin els mateixos drets i obligacions perquè TOTS formem Borriol, el lloc on hem triat viure.

Gràcies a tots, sort a la meva companya Lidón que entrarà, i a tú, Juan Carlos, et quedes com a portaveu i cap visible del partit, sé que ho faràs de manera excel·lent, com fins ara.

Ens veiem aviat.